Laboratoriopaketit

null

Naisen Tutkimuspaketti

Naisen Tutkimuspaketti on suunnattu naiselle, joka haluaa perusteellisen ja kokonaisvaltaisen tiedon tämänhetkisestä terveydentilastaan ja joka haluaa ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäistä mahdollisia piileviä sairauksia.

null

Miehen Tutkimuspaketti

Miehen perustutkimuspaketti on suunnattu aikuiselle miehelle, joka haluaa kiireisessä arjessa tietää helposti ja nopeasti tämänhetkisen terveydentilansa ja haluaa ennaltaehkäistä piileviä sairauksia.

null

Aktiiviliikkujan Tutkimuspaketti

Aktiiviliikkujan tutkimuspaketti sisältää useita tutkimuksia, joilla kartoitat laajasti terveydentilaasi ja aktiivisesti liikkuvalle ihmiselle tärkeitä veriarvoja. Tutkimustulokset antavat myös hyvän kuvan tilanteesta, kun haluat vertailla arvojasi aloittaessasi liikuntaa.

null

Diabeetikon Vuositarkastus

Diabetes on sairaus, jossa verensokeri eli glukoosi on jatkuvasti koholla. Diabeteksessa haima ei tuota insuliinia tarpeeksi tai ollenkaan, tai insuliini vaikuttaa
elimistössä puutteellisesti. Vuosittain diabeetikon on hyvä tehdä terveystarkastus, jossa otetaan kattavat verikokeet ja sydänfilmi, EKG.

null

Laaja Vitamiinipaketti

Laaja vitamiinipaketti sisältää 10 vitamiinia,
jotka ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta.

null

50+ Miehen Tutkimuspaketti

50+ Miehen Tutkimuspaketti antaa perusteellisen ja kokonaisvaltaisen tiedon tämänhetkisestä terveydentilastasi. Miehelle, joka haluaa ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäistä tai selvittää mahdollisia piileviä sairauksia.

null

Luuston Kunto, Perus

Kun haluat tietoa terveydestäsi ja erityisesti luustosi kunnosta, perustilanteesi selvittäminen käy helposti verikokeella. Luuston kunto kannattaa selvittää hyvissä ajoin, koska myös oikeilla elintavoilla voit vaikuttaa siihen.

null

Laaja Luuston Kunto

Osteoporoosi eli luukato on luustoa haurastuttava ja luunmurtumille altistava
yleissairaus. Kun haluat ennaltaehkäistä osteopeniaa/osteoporoosia, saat tietoa
tämänhetkisestä tilanteestasi Laaja Luuston kunto -tutkimuspaketilla.

null

Muistipaketti

Muistihäiriöitä aiheuttavat monet asiat, joista osa on ohimeneviä ja vaarattomia, osa hoidettavia ja osa liittyy eteneviin muistisairauksiin. Muistihäiriöpaketin tutkimuksilla selvitetään mahdollisia muistihäiriöiden syitä ja tilaa pahentavia tekijöitä.

null

Metabolia, Perus

Metabolinen oireyhtymä eli aineenvaihduntaan liittyvä oireyhtymä tarkoittaa tilaa, jossa on useita terveyttä uhkaavia häiriöitä yhtä aikaa. Perustilanettasi selvität helposti 7 suunnatulla verikokeella. Testituloksesi kertovat kolesteroli- ja sokeritilanteesi.

null

Terveyden Vuositarkastus

Terveyden vuositarkastus-paketilla kartoitetaan terveystekijöitäsi, joiden avulla voit ennaltaehkäistä monia sairauksia, kuten 2-tyypin diabetestä ja sydän- ja verisuonitauteja.

null

Elektrolyytit

Veren suola-arvojen seuranta on tärkeätä monissa sydänsairauksissa ja kohonneessa verenpaineessa. Eräät yleisesti käytetyt lääkkeet, kuten nesteenpoistolääkkeet (diureetit) vaikuttavat näihin arvoihin.

null

Maksapaketti, Perus

Maksa on tärkeä muiden elinten, kuten aivojen, munuaisten ja lihasten toiminnalle. Maksan toimintaa voidaan mitata suunnatuilla perusverikokeilla.

null

Maksapaketti, Laaja

Maksa on tärkeä muiden elinten, kuten aivojen, munuaisten ja lihasten toiminnalle. Maksasairaudet ovat alkuvaiheessa oireettomia, tai oireet voivat olla epämääräisiä. Laaja verikoepaketti sisältää 7 eri verikoetta kertoo hyvin maksan tilasta.

null

Vitamiinit ja mineraalit

Vitamiinit ja mineraalit sisältää 3 merkityksellistä tutkimusta. Ravinnosta saatavat B12-vitamiini ja folaatti muodostavat parin, jotka ovat osallisina mm solujen ja perimäaineprosesseissa. D-vitamiini on tärkeä luustolle, koska se mahdollistaa kalsiumin imeytymisen.

null

Munuaispaketti

Munuaiset toimivat elimistön puhdistajana. Ne poistavat ylimääräistä nestettä, suoloja ja kuona-aineita sekä muita tarpeettomia aineita. Munuaisten toimintaa voidaan mitata muutamalla perusverikokeella ja vuorokausivirtsan keräyksellä.

null

Sydänpaketti

Dyslipidemioiden eli veren rasva-arvojen hoidolla pyritään ehkäisemään sydän-ja valtimosairauksia. Valtimosairauksien ehkäisyyn kuuluvat myös terveelliset elämäntavat. Sydänpaketin 7 eri tutkimusta antavat tiedon sydämesi kunnosta ja rasva-arvoista.

null

Laaja hivenaineet -paketti

Laaja Hivenainepaketti sisältää monipuolisesti eri kivennäisaineita, jotka ovat elimistön toiminnan kannalta välttämättömiä. Jokaisella hivenaineella on oma tehtävä elimistössä. Ihmiselimistö ei pysty niitä tuottamaan, joten niitä tulee saada päivittäin ravinnosta tai lisäravinteena.

null

Gastropanelpaketti

GastroPanel-tutkimus soveltuu vatsavaivojen, mahalaukun limakalvovaurion ja toimintahäiriön diagnosoimiseen ja seulontaan. Käytetään myös helikobakteeri-infektion diagnosoimisessa. Soveltuu lisäksi mahasyövän, maha- ja pohjukaissuolisyövän ja refluksitaudin riskin arvioimiseen.

null

Miehen Hormonipaketti

Miehen hormonipaketti sisältää 6 erilaista tutkimusta, joilla selvität hormonitasoasi helposti.

null

Verenkunto

Verenkuntotutkimuksella saat selville niin veresi valko- ja punasolujen määrän kuin verihiutaleidenkin määrän. Tutkimuksista selviävät hemoglobiinitaso, hematokriittiarvo ja varastoraudan määrä, ferritiini. Lisäksi saat tarkempaa tietoa punasoluista ja valkosoluistasi.

null

Omega-rasvahapot

Ruokavaliossa oleva rasva on joko kovaa eli tyydyttynyttä tai pehmeää eli tyydyttymätöntä rasvaa, joka sisältää tärkeitä omega-rasvahappoja. Omega 3/6/7/9 rasvahapot paketilla saa helposti kuvan omasta tilanteestasi.

null

Kilpirauhaset

Kilpirauhanen on rauhanen, joka tuottaa tyroksiinihormonia. Kilpirauhasen tyroksiinin tuotanto voi vähentyä ja lakata, jolloin kyseessä on kilpirauhasen vajaatoiminta. Kun rauhanen tuottaa tyroksiinia liikaa, syntyy kilpirauhasen liikatoiminta. KIPA-paketti kertoo kilpirauhasen toiminnasta ja tilasta.

null

Ruokavaliopaketti

Ruokavaliopaketin tutkimusten perusteella saat tiedon, onko ruokavaliosi tasapainoinen ja riittävä, onko sokeri- ja rasva-aineenvaihduntasi kunnossa ja kuinka ravinto-aineet imeytyvät.

null

Johtajapaketti, Mies

Johtajapaketti on tehty miehelle, joka elää kiireistä ja hektistä elämänjaksoa. Tutkimuksilla saat tiedon rasva- ja sokeriaineenvaihdunnastasi, hormonitasapainosta ja sydämen tilastasi.

null

Johtajapaketti, Nainen

Johtajapaketti sopii naiselle, joka elää kiireistä ja hektistä elämänjaksoa. Tutkimuksilla saat tiedon rasva- ja sokeriaineenvaihdunnastasi, hormonitasapainosta ja sydämen tilastasi.

null

Rasvaseurantapaketti

Rasvanseuranta-paketti soveltuu kolesterolilääkityshoidossa oleville henkilöille. Pakettiin kuuluvat rasva-arvot ja maksakoe, Alat. Nämä olisi hyvä tarkistaa aluksi 1–2 kuukauden kuluttua lääkehoidon aloituksesta ja sen jälkeen tilanteen mukaan. Myöhemmin riittää yleensä noin 12 kuukauden seurantaväli.

null

TTH Peruspaketti

Työterveyshuollon peruspaketilla kartoitetaan terveystekijöitäsi. Peruslaboratoriotutkimusten perusteella terveyttäsi ylläpidetään ja ennaltaehkäistään sairauksia.

null

TTH Laaja Paketti

Työterveyshuollon laajassa paketissa kartoitetaan terveystekijöitäsi monipuolisten laboratoriotutkimuksien kautta.

null

Keliakiatutkimus

Keliakian oireet ovat erilaiset vatsavaivat, painon lasku ja lapsilla kasvun hidastuminen. Keliakiassa viljojen proteiini, gluteeni, ei imeydy kunnolla ja vaurioittaa suolistonukkaa, mikä vaikuttaa myös muiden ruoka-aineiden imeytymiseen.