Sote ja valinnanvapaus

Cityterveys tuottaa diagnostiikkapalveluita eli laboratoriopalveluita sekä kuvantamistutkimuksia. Olemme suomalainen, suurista ketjuista ja lääkäriasemista riippumaton toimija. Meille on myönnetty Labqualityn ISO 9001:2008 sertifikaatti.

Koska olemme päättäneet keskittyä diagnostiikkapalveluihin, valinnanvapauskokeiluissa roolimme on toimia varsinaisten palveluntuottajan alihankkijana. Yhteistyötä voidaan tehdä monella eri tavalla, yhdessä löydämme parhaimman ratkaisun. Voimme hyödyntää Cityterveyden kasvavaa toimipaikkaverkostoa ja palvelumme voidaan laajentaa uusiin, myös asiakkaan omiin toimipaikkoihin nopeallakin aikataululla. Ratkaisuistamme löydät lisätietoa täältä.

Meillä on kattavasti referenssejä yhteistyöstä eri asiakasryhmien (kunnat, yritykset) kanssa, sekä Suomen parasta julkisen terveydenhuollon sekä toimialan asiantuntemusta palveluiden tuottajana.

Jos olet perustamassa yritystä tai olet mukana konsortiossa valinnanvapauskokeilussa, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan minkälaisen ratkaisun voisimme yhdessä luoda tavoittelemallesi väestöpohjalle.

Cityterveydestä diagnostiikkapalvelut helposti, nopeasti ja laadukkaasti

Cityterveys on suomalainen, perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin ja lääkäriasemaketjuihin kuulumaton itsenäinen toimija. Missiomme on tuoda nykyaikainen lääketieteellinen huippudiagnostiikka kaikkien saataville. Toimimme nyt 17 paikkakunnalla.